bloemveld

Algemene voorwaarden opstellen

KLANT incasso & debiteurenbeheer helpt ondernemers met het opstellen of wijzigen van algemene voorwaarden, zodat zij beter beschermd worden tegen eventuele aansprakelijkheid. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om een rechtskeuze (welk recht is van toepassing op de overeenkomst?) en forumkeuze (welke rechter is bevoegd?) in de algemene voorwaarden te vermelden. Ook is het van belang of je algemene voorwaarden bedoeld zijn voor particuliere klanten. In dit geval gelden er bepaalde wetsartikelen waar je niet van mag afwijken in je algemene voorwaarden. Dit heeft alles te maken met de bescherming van consumenten. Het is dus belangrijk dat jouw algemene voorwaarden goed in elkaar steken, zodat je hierop later in conflictsituaties kan terugvallen.

Wil je algemene voorwaarden laten opstellen of wijzigen?  Neem contact op

Informatie over onze andere werkzaamheden is te vinden via de volgende linkjes: debiteurenbeheer, incasso, debiteurbezoeken en juridisch advies.


  logo WV
"Ik ken KLANT incasso & debiteurenbeheer als een betrouwbare zakenpartner. Dit bedrijf communiceert open en eerlijk, heeft een gedegen kennis van het vakgebied, zodat het juiste advies wordt uitgebracht en er wordt meegedacht met de opdrachtgever. Hierdoor wordt het dossier op een snelle, en voor beide partijen wenselijke manier afgesloten. Ik kan KLANT incasso & debiteurenbeheer aanbevelen aan bedrijven die een kleinschalig en eerlijk incassobureau zoeken voor alle voorkomende werkzaamheden." - Wim bij de Vaate, directeur van WV Group B.V. uit Ridderkerk 

Contactgegevens

KLANT incasso & debiteurenbeheer
Buitenplaats 4
3328 LJ Dordrecht
(bezoek alleen op afspraak)
078-8432241   E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK-nr.: 65030885
BTW-id: NL002025702B02