headerfoto 9

Debiteurbezoeken

KLANT incasso & debiteurenbeheer voert debiteurbezoeken uit voor opdrachtgevers. Allereerst doen wij dit in ons incassotraject indien een debiteur niet reageert op aanmaningen. Ten tweede bieden wij het als aparte dienst aan als aanvulling op het debiteurenbeheer dat door bedrijven, woningcorporaties en sportverenigingen wordt uitgevoerd.

Debiteurbezoeken kunnen ervoor zorgen dat het contact met debiteuren wordt hersteld, dat een vordering een hogere prioriteit krijgt voor een debiteur en dat er meer zicht komt op: problemen van de debiteur, op de situatie ter plaatse (bijvoorbeeld de staat van een woning of bedrijfsruimte) en op eventuele verhaalsmogelijkheden (zoals auto's).

Een bezoek aan een debiteur als aanvulling op debiteurenbeheer kan extra kosten voorkomen (zoals incassokosten, proceskosten, ontruimingskosten, beslagkosten) en kan positief bijdragen aan het klantrelatiebeheer van onze opdrachtgever. Uiteraard doen we dit op een professionele, klantgerichte manier.

Wil je meer informatie over debiteurbezoeken?

 

Neem contact op

 

 Huisdieren Crematorium Drechtsteden

"We hebben in de loop der jaren gebruikt gemaakt van diverse incassobureaus met meestal een matig of geen tevreden resultaat voor ons. Onze accountant maakte ons attent op KLANT incasso & debiteurenbeheer. We hebben toen contact opgenomen en een aantal facturen doorgestuurd. Het resultaat was boven onze verwachting. Waar een ander incassobureau geen resultaat boekte, haalde KLANT incasso & debiteurenbeheer het volledige bedrag in no time binnen. We hopen vanzelfsprekend weinig gebruik te maken van de diensten van KLANT incasso & debiteurenbeheer, maar we weten dat als het moet, het goed gebeurt."

- Rob & Paula Veenvliet, eigenaren van Huisdieren Crematorium Drechtsteden uit Papendrecht

Contactgegevens

KLANT incasso & debiteurenbeheer

    Postbus 9017
       3301 AA Dordrecht

      078-8432241

    info@klantincasso.nl

    KvK-nr 65030885
    BTW-id: NL002025702B02

    www.klantincasso.nl

Social media

 

logo facebook

twitter logo

logo linkedin