headerfoto 9

Juridisch advies

KLANT incasso & debiteurenbeheer voorziet bedrijven en particulieren op de volgende rechtsgebieden van juridisch advies:

  • civiel recht
  • huurrecht


Civiel recht

In het civiel recht (ook wel burgerlijk recht genoemd) zijn gevallen geregeld waarin sprake is van conflicten tussen particulieren, organisaties en ondernemingen. Dit kunnen conflicten zijn tussen particulieren onderling (bijvoorbeeld: iemand heeft schade veroorzaakt aan jouw auto of je hebt een conflict met je buren), maar ook tussen organisaties of ondernemingen en particulieren (bijvoorbeeld: je hebt betaald voor een product of dienst maar dit niet geleverd gekregen of een VVE heeft een vordering op een particulier omdat deze de bijdrage niet betaalt). Daarnaast worden juridische conflicten tussen ondernemingen en organisaties onderling ook via het civiel recht geregeld.

KLANT incasso & debiteurenbeheer kan helpen in conflcitsituaties door een goed advies te geven en bijstand te verlenen.

Huurrecht

Het huurrecht is onderdeel van het civiel recht en houdt zich bezig met huurovereenkomsten. Vragen die op dit gebied bijvoorbeeld aan bod kunnen komen zijn: Welke mogelijkheden heeft een verhuurder wanneer de huur niet of niet tijdig wordt betaald door de huurder? Kan de huurovereenkomst worden beëindigd? Hoe groot moet de huurachterstand zijn om de huurovereenkomst te kunnen beëindigen? Hoe krijg ik een niet-betalende huurder uit mijn woning of bedrijfsruimte?

KLANT incasso & debiteurenbeheer kan deze vragen beantwoorden, een goed advies geven en bijstand verlenen.

Heb je behoefte aan juridisch advies of bijstand?

 

Neem contact op

 

"In een bepaalde juridische kwestie met een klant van ons heb ik KLANT incasso & debiteurenbeheer ingeschakeld, die ons prima heeft geholpen. We ontvingen niet alleen goed juridisch advies, maar werden ook vanaf de dagvaarding tot en met het vonnis van de rechter uitstekend bijgestaan door hen.'"

- Linda Lagrand, eigenaar/directeur van Linda Lagrand Interior Design uit Rotterdam

 

Contactgegevens

KLANT incasso & debiteurenbeheer

    Buitenplaats 4
       3328 LJ Dordrecht
       (bezoek alleen op afspraak)

      078-8432241

    Kamer van Koophandel nr 65030885
    BTW-id: NL002025702B02

    www.klantincasso.nl

    info@klantincasso.nl

Social media

 

logo facebook

twitter logo

logo linkedin