headerfoto 9

Incasso

KLANT incasso & debiteurenbeheer is een incassobureau dat in heel Nederland (bijvoorbeeld in Rotterdam, Dordrecht en Breda) minnelijke incasso’s uitvoert op no cure no pay-basis (op voorwaarde dat de vordering inhoudelijk niet wordt betwist door de debiteur), waarbij onze opdrachtgever niet gebonden is aan een abonnement. Bij andere aanbieders ben je voor zo'n abonnement vaak al minimaal € 250,00 per jaar kwijt. Als je niet tevreden over ons bent, kun je dus makkelijk naar een andere incassopartij overstappen. Dit is een extra motivatie om ons voor 100 procent in te spannen voor onze opdrachtgevers.

Wij zetten als klantgericht incassobureau alles op alles om een onbetaalde factuur te innen en houden onze klanten uitstekend op de hoogte van de stand van zaken. Op alle mogelijke manieren probeert KLANT incasso & debiteurenbeheer debiteuren te benaderen: via brieven, e-mail, telefoon, sms, Whatsapp en social media. Reageert een tegenpartij hier niet op, dan zullen we een debiteurbezoek uitvoeren. Als het ons toch niet lukt een vordering te incasseren, dan zullen wij onze klant altijd adviseren of het zinvol is de debiteur te dagvaarden. Hierbij kijken wij naar: hoe sterk onze opdrachtgever juridisch staat, de hoogte van de bijkomende kosten en de eventuele verhaalsmogelijkheden die de debiteur biedt. De dagvaardingsprocedure bij de rechter kunnen wij ook uitvoeren.

 

Wil je een vordering uit handen geven of wil je eerst wat meer informatie?

 

Neem contact op

 

MNC logo

"Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking tussen KLANT incasso & debiteurenbeheer en onze vereniging bij het innen van de achterstallige contributie. Uitvoering en adviezen zijn prima en kunnen wij aan elke vereniging aanbevelen."

Contributie Administratie van MNC Dordrecht

Contactgegevens

KLANT incasso & debiteurenbeheer

    Buitenplaats 4
       3328 LJ Dordrecht
       (bezoek alleen op afspraak)

      078-8432241

    Kamer van Koophandel nr 65030885
    BTW-id: NL002025702B02

    www.klantincasso.nl

    info@klantincasso.nl

Social media

 

logo facebook

twitter logo

logo linkedin