Over ons

In 2016 zijn we gestart met ons bedrijf, omdat we merkten dat veel MKB-ondernemingen ontevreden waren over de grote incassobureaus en deurwaarderskantoren bij wie zij klant waren. Ze werden niet goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken in dossiers, de getoonde inzet was niet voldoende om vorderingen te incasseren en de grote incassobureaus / deurwaarderskantoren waren te log om snel te kunnen schakelen in bepaalde situaties. Dit was voor ons de aanleiding om het anders en beter te doen.

 

KLANT incasso & debiteurenbeheer is een professionele organisatie die dichtbij haar opdrachtgevers staat. Wij zetten ons voor 100 procent in voor onze klanten (bedrijven, sportverenigingen en particulieren) op diverse gebieden: debiteurenbeheer, incasso, debiteurbezoeken, juridisch advies en algemene voorwaarden opstellen. Als de klant dit wil, kunnen we snel schakelen. Uiteraard houden wij onze opdrachtgevers goed op de hoogte van de stand van zaken.

Reviews en complimenten

Dat opdrachtgevers tevreden over ons zijn blijkt niet alleen uit de reviews die op onze andere pagina's zijn terug te vinden, maar ook uit de volgende complimenten:

"De afgelopen jaren hebben wij met regelmaat gebruik gemaakt van de diensten van KLANT incasso & debiteurenbeheer en wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en de behaalde resultaten. KLANT incasso & debiteurenbeheer is altijd zeer betrokken, denkt graag mee en gaat altijd voor het maximaal haalbare zonder daar de klanttevredenheid bij uit het oog te verliezen."

"Wij hebben met KLANT incasso een aantal maal heel goede ervaringen gehad. Het dossier werd ons “uit handen genomen”. Direct en vlot reactie, met een duidelijk stappenplan zodat we wisten waar we aan toe waren en wat de mogelijkheden waren. Ook tijdens het proces werden we goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken, zo ook met de afhandeling. Voor ons duidelijk om ook in de toekomst incasso-zaken aan hen uit te besteden."

"KLANT incasso & debiteurenbeheer heeft ons geadviseerd bij het opstellen en actualiseren van algemene voorwaarden voor onze ondernemers. Ook het recente verzoek om deze te actualiseren is vlot en accuraat in behandeling genomen. Hiermee kunnen wij onze ondernemers weer optimaal van dienst zijn"

"We hebben in de loop der jaren gebruikt gemaakt van diverse incassobureaus met meestal een matig of geen tevreden resultaat voor ons. Onze accountant maakte ons attent op KLANT incasso & debiteurenbeheer. We hebben toen contact opgenomen en een aantal facturen doorgestuurd. Het resultaat was boven onze verwachting. Waar een ander incassobureau geen resultaat boekte, haalde KLANT incasso & debiteurenbeheer het volledige bedrag in no time binnen. We hopen vanzelfsprekend weinig gebruik te maken van de diensten van KLANT incasso & debiteurenbeheer, maar we weten dat als het moet, het goed gebeurt."

"KLANT incasso weet op een prettige manier resultaten te boeken in vaak onaangename kwesties. Een betalingsdispuut met klanten is altijd een heikel punt vanwege de huidige danwel toekomstige relatie. Met goede advisering en duidelijke afspraken heeft klant incasso e.e.a. nauwgezet en correct afgehandeld. Ook in een ander en toch meer vervelend en langdurig traject werd adequaat en volhardend opgetreden."

"In een bepaalde juridische kwestie met een klant van ons heb ik KLANT incasso & debiteurenbeheer ingeschakeld, die ons prima heeft geholpen. We ontvingen niet alleen goed juridisch advies, maar werden ook vanaf de dagvaarding tot en met het vonnis van de rechter uitstekend bijgestaan door hen."

"Mijn ervaring met KLANT incasso is positief. De lijnen met hen zijn kort. Ze zijn vriendelijk, maar beslist. KLANT incasso zorgt ervoor, dat de vordering goed geïncasseerd wordt met bijbehorende kosten. Een extra voordeel: je hoeft geen weken op de betaling te wachten, zoals bij andere incassobureaus en deurwaarderskantoren het geval is."

"Meerdere malen in de afgelopen jaren gebruik gemaakt van de diensten van KLANT incasso. Klantvriendelijk, korte lijnen, duidelijke communicatie en resultaat. Wij zijn een tevreden klant !"

"Wij zijn zeer tevreden over KLANT incasso & debiteurenbeheer, omdat:

  • zij tot op heden al onze 6 openstaande (oude) vorderingen hebben weten te incasseren,
  • ze ons altijd goed op de hoogte houden van de stand van zaken, en
  • zij met ons meedenken en van advies voorzien."

"Na de eerste keer gebruik gemaakt te hebben van KLANT incasso & debiteurenbeheer hebben wij niet verder gekeken naar andere partijen. Het makkelijke contact en de no nonsense manier van werken past bij ons. Iets neer leggen bij ze en er niet over na te hoeven denken of het wordt gedaan, werkt gewoon prettig."

"Ik heb een incasso-opdracht gegund aan KLANT incasso & debiteurenbeheer. 5 dagen later te horen gekregen dat de betaling al geregeld was. Top service, duidelijk en snel geregeld! Dankjewel."

"Voor het eerst zaken gedaan met KLANT incasso & debiteurenbeheer. Nadat ik de betreffende stukken inzake een niet-betaalde factuur had gemaild, is nog dezelfde dag door KLANT incasso & debiteurenbeheer actie ondernomen. Met als resultaat dat het openstaande bedrag binnen 4 dagen op onze bankrekening was bijgeschreven. Heel goed!"

"KLANT incasso & debiteurenbeheer is snel, accuraat, zorgvuldig in de communicatie en betrouwbaar. Precies wat je zoekt bij een incassobureau."

"Ik ken KLANT incasso & debiteurenbeheer als een betrouwbare zakenpartner. Dit bedrijf communiceert open en eerlijk, heeft een gedegen kennis van het vakgebied, zodat het juiste advies wordt uitgebracht en er wordt meegedacht met de opdrachtgever. Hierdoor wordt het dossier op een snelle, en voor beide partijen wenselijke manier afgesloten. Ik kan KLANT incasso & debiteurenbeheer aanbevelen aan bedrijven die een kleinschalig en eerlijk incassobureau zoeken voor alle voorkomende werkzaamheden."

"Wij zijn erg blij met jullie inzet en betrokkenheid bij de dossiers. Ondanks dat het om relatief kleine vorderingen gaat, is het fijn te zien dat jullie echt je tanden erin zetten!"

"Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking tussen KLANT incasso & debiteurenbeheer en onze vereniging bij het innen van de achterstallige contributie. Uitvoering en adviezen zijn prima en kunnen wij aan elke vereniging aanbevelen."

"Ik wil u hartelijk bedanken voor uw werk en zal u ook bij anderen aanbevelen."

"Wij zijn heel tevreden over KLANT incasso & debiteurenbeheer en hebben goede ervaringen met de persoonlijke manier van optreden, aanpak en feedback."

"Langs deze weg willen wij KLANT incasso & debiteurenbeheer hartelijk bedanken voor alle gedane moeite. Super geregeld! Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Wanneer wij weer een 'probleempje' hebben, nemen wij zeker contact met u op. Nogmaals bedankt!"

"Ik wil u dankzeggen voor de goede afwikkeling van deze zaak. Mocht het zo zijn dat er in de toekomst wat gaat spelen, dan neem ik weer contact met u op!"

"Binnen slechts 11 dagen heeft KLANT incasso & debiteurenbeheer onze vordering weten te incasseren, inclusief rente en incassokosten. Super!"

"KLANT incasso & debiteurenbeheer heeft ervoor gezorgd dat debiteur binnen 12 dagen de hoofdsom aan ons betaalde. Vervolgens is onze incassopartner achter de incassokosten aangegaan en heeft ook deze weten binnen te halen. Ook de communicatie was prima. Wij zijn een tevreden klant!"

"Fantastisch dat jullie de vordering inclusief incassokosten en rente bij het moederbedrijf in Italië hebben weten te innen!"

"De 14 dagen-brief van KLANT incasso & debiteurenbeheer heeft ervoor gezorgd dat het factuurbedrag door debiteur werd voldaan!"

"Op 30 juni 2016 een incasso opdracht geplaatst bij KLANT incasso & debiteurenbeheer en op 13 juli 2016 was betaling geregeld. Korte lijnen, goede en duidelijke communicatie. Echt top! Bedankt voor jullie inspanning en goede service."

"Bedankt voor alle hulp! Ik ben blij dat we het zo hebben kunnen afronden."

"Met dank aan KLANT incasso meteen mn geld teruggekregen. Bedankt!"

"Ik heb KLANT incasso ingeschakeld. Super vriendelijk en helpen direct. Meteen bericht gekregen en een paar dagen later m’n geld terug op de rekening. Niet denken gewoon doen."

"Binnen twee dagen ons geld terug met dank aan KLANT incasso ingeschakeld. Ontzettend bedankt."

"Na meerdere keren contact met de webshop proberen te krijgen wat niet lukte, heb ik KLANT incasso & debiteurenbeheer benaderd. Deze heeft de webshop aangeschreven met goed resultaat. Binnen 2 dagen had ik mijn geld terug!!! Super."

"Nadat ik opgelicht was door een webshop heb ik contact gehad met KLANT incasso. Super blij mee want binnen een paar dagen had ik mijn geld terug! Dankjewel."

"Ik heb zojuist een terugbetaling ontvangen van de webshop! Het heeft dus geholpen! Enorm bedankt!"

"Alle lof voor KLANT incasso & debiteurenbeheer. Zij hebben de webwinkel aangeschreven, en de volgende dag stond het geld al op mijn rekening"

KLANT incasso & debiteurenbeheer is onder meer actief in de volgende regio's:

Drechtsteden - Dordrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht

Hoeksche Waard - Strijen, Strijensas, Mookhoek, Binnenmaas, Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Puttershoek, Maasdam, 's-Gravendeel, Cromstrijen, Klaaswaal, Numansdorp, Korendijk, Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland en Oud-Beijerland.

Regio Molenwaard - Bleskensgraaf, Groot-Ammers en Nieuw-Lekkerland.

Regio Rotterdam - Rotterdam, Pernis, Rozenburg, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Bolnes, Slikkerveer, Barendrecht, Albrandswaard (Rhoon en Poortugaal), Hoogvliet, Hoek van Holland en Nissewaard (Spijkenisse, Zuidland, Geervliet en Heenvliet).

Regio Hellevoetsluis en Brielle - Hellevoetsluis, Brielle, Vierpolders en Zwartewaal.

Regio Goeree-Overflakkee - Middelharnis, Ouddorp en Dirksland.

Regio Westvoorne - Oostvoorne en Rockanje.

Regio Gorinchem - Gorinchem (Gorcum), Leerdam en Dalem.

Regio Giessenlanden - Arkel, Giessenburg en Hoornaar.

Regio Tiel - Geldermalsen, Beesd, Meteren en Tiel.

Regio noordelijk, westelijk en midden Noord-Brabant - Werkendam, Dussen, Hank, Nieuwendijk, Sleeuwijk, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen, Etten-Leur, Ulvenhout, Oosterhout, Dongen, Drimmelen, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden, Gilze en Rijen, Halderberge, Hoeven, Oud Gastel, Oudenbosch, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Moerdijk, Fijnaart, Heijningen, Klundert, Willemstad, Zevenbergen, Moergestel, Oisterwijk, Roosendaal, Wouw, Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Zegge, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen, Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Waalwijk, Almkerk, Andel en Woudrichem.

Contactgegevens

KLANT incasso & debiteurenbeheer

    Postbus 9017
       3301 AA Dordrecht

      078-8432241

    info@klantincasso.nl

    KvK-nr 65030885
    BTW-id: NL002025702B02

    www.klantincasso.nl

Social media

 

logo facebook

twitter logo

logo linkedin