headerfoto 9

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer komt bij veel bedrijven en sportverenigingen op de tweede of zelfs derde plaats, maar het is voor het werkkapitaal enorm belangrijk om facturen op tijd betaald te krijgen. Want elke dag dat een factuur langer openstaat, verlies je geld. Je ontvangt er geen rente over op jouw bankrekening of je kunt het niet investeren. KLANT incasso & debiteurenbeheer helpt met het debiteurenbeheer door middel van advies en uitvoering.

Als wij worden ingeschakeld voor advisering bekijken we op welke wijze de werkprocessen kunnen worden verbeterd om de liquiditeit te verhogen. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat facturen gemiddeld sneller zullen worden betaald.

Uitvoeren van het debiteurenbeheer kunnen wij eenmalig doen of gedurende een bepaalde periode. En als je een keer geen tijd of zin hebt om een deel van het debiteurenbeheer te doen (bijvoorbeeld het opbellen van debiteuren), dan doen wij dit toch gewoon? Dit alles doen we uiteraard op een professionele, klantgerichte manier. Hierbij is onze opdrachtgever niet gebonden aan een abonnement en kan dus op elk moment afscheid van ons nemen. Dit betekent dat wij extra onze best moeten doen om onze klanten te behouden.

Per maand brengen wij de volgende kosten in rekening afhankelijk van het aantal debiteuren met openstaande facturen:

0-50 debiteuren                  €   40,43
51-100 debiteuren   €   57,75
101-250 debiteuren   €   98,18
>250 debiteuren   € 121,28

 

Samen met onze opdrachtgever stellen wij een debiteurenbeheertraject op dat uit een aantal acties kan bestaan. Hierbij valt te denken aan: bellen, een herinnering via e-mail, post, SMS en/of Whatsapp. Per actie brengen wij een bedrag van € 1,15 in rekening.

Wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over het uitbesteden van jouw debiteurenbeheer?

Neem contact op

 

Informatie over onze andere werkzaamheden is te vinden via de volgende linkjes: incasso, debiteurbezoeken, juridisch advies en algemene voorwaarden opstellen.


 

storeparc logo

"KLANT incasso weet op een prettige manier resultaten te boeken in vaak onaangename kwesties. Een betalingsdispuut met klanten is altijd een heikel punt vanwege de huidige danwel toekomstige relatie. Met goede advisering en duidelijke afspraken heeft klant incasso e.e.a. nauwgezet en correct afgehandeld. Ook in een ander en toch meer vervelend en langdurig traject werd adequaat en volhardend opgetreden."

- J. van den Ende, directeur van StoreParc B.V. uit Alblasserdam

 

 

Contactgegevens

KLANT incasso & debiteurenbeheer

    Buitenplaats 4
       3328 LJ Dordrecht
       (bezoek alleen op afspraak)

      078-8432241

    Kamer van Koophandel nr 65030885
    BTW-id: NL002025702B02

    www.klantincasso.nl

    info@klantincasso.nl

Social media

 

logo facebook

twitter logo

logo linkedin